Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές & ΑλλαγέςΌροι και προϋποθέσεις για τις αλλαγές ή επιστροφές προϊόντων


  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα Runholic προσφέρει τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων και αντικατάστασής τους με άλλο της αρεσκείας σας η ακόμα και επιστροφή των χρημάτων σας.

  • Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να τα αντικαταστήσετε σε μέγεθος ή σε όποιον άλλο κωδικό προϊόντος όπου εσείς επιθυμείτε η ακόμα και επιστροφή των χρημάτων σας εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που  τα παραλάβετε.

  • Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον τα προϊόντα δεν είναι φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία. Το καρτελάκι αναγνώρισης πρέπει να μην είναι κομμένο, φθαρμένο ή σκισμένο αλλά στην θέση του έτσι ακριβώς όπως παρελήφθη. Ο χρήστης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό και επιστρέφετε πίσω στο πελάτη. Μαζί με το προϊόν, μας αποστέλλετε και τη Απόδειξη Λιανικής Πώλησης \ Παραστατικό Αγοράς ή Τιμολόγιο Αγοράς όπου έχετε παραλάβει.

  • Για να γίνει δεκτή η αλλαγή, θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 26510-67564 ή να μας στείλετε e-mail στην διεύθυνση info@runholic.gr ώστε να μας ενημερώσετε για την επιστροφή & αλλαγή στην οποία θέλετε να προβείτε. Στη συνέχεια θα ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας δώσουμε για τη διαδικασία της επιστροφής-αντικατάστασης.


ΠΡΟΣΟΧΗ!


Σε περίπτωση επιστροφής παπουτσιών, πρέπει να φροντίσετε να συσκευάσετε το προϊόν μέσα σε μία σακούλα έτσι όπως τα παραλάβατε. Δεν επιτρέπεται η επικόλληση ετικετών και ταινιών συσκευασίας επάνω στο επίσημο κουτί της εταιρίας. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, ή έχει γίνει επικόλληση ετικετών και ταινιών συσκευασίας επάνω τους, τότε η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή και το προϊόν θα επιστραφεί πίσω στον πελάτη χωρίς καμία ειδοποίηση.Τα προϊόντα όπου επιστρέφονται από εσάς θα πρέπει να αποστέλλονται στην διεύθυνση:

 
Runholic

Ιωάννινα-Ανατολή

Ζωσιμαδών 10 Α

Τ.Κ. 45222

Τηλ.: 26510-67564
 

Κόστος Αλλαγής προιόν σε διαφορετικό μέγεθος η μοντέλο.


 Μας ενημερώνετε εντός 14 ημερών για την αλλαγή που θέλετε να κάνετε. Εμείς καταχωρούμε ηλεκτρονικά την αλλαγή σας και σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν που μας έχετε ζητήσει. Όταν έρθει ο κούριερ να σας παραδώσει το νέο προϊόν εσείς πρέπει να έχετε έτοιμο το προηγούμενο τυλιγμένο καλά μέσα σε μία απλή σακούλα. Σας παραδίδει ο κούριερ το νέο προϊόν και σας ζητάει να του δώσετε ένα δέμα πίσω. Του δίνεται συσκευασμένο από εσάς το προηγούμενο προϊόν. Πληρώνετε στον κούριερ τα μεταφορικά όπου είναι 8€
 

Παράδειγμα της επιστροφής-αλλαγής.


1. Μας ενημερώνετε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 26510-67564 ή μέσω e-mail στο info@runholic.gr

2. Συσκευάζετε το προιόν μέσα σε μία απλή σακούλα.

3. Εμείς αποστέλλουμε το νέο προϊόν που μας έχετε ζητήσει.

4.  Σας παραδίδει ο κούριερ το νέο προϊόν και σας ζητάει να του δώσετε ένα δέμα πίσω. Του δίνετε συσκευασμένο από εσάς το προηγούμενο προϊόν. Πληρώνετε στον κούριερ τα μεταφορικά όπου είναι 8.
 

Επιστροφή Χρημάτων


Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων θα μας επιστρέψετε το δέμα σύμφωνα με τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις. Συνοδευόμενο με το δέμα πρέπει να είναι τα εξής στοιχεία: το IBAN του λογαριασμού σας, την Τράπεζα, το ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο του δικαιούχου καθώς και τη Απόδειξη Λιανικής Πώλησης \ Παραστατικό Αγοράς ή Τιμολόγιο Αγοράς όπου έχετε παραλάβει.

Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της επιστροφής σας. Οι επιστροφές των χρημάτων πραγματοποιούνται από την συνεργαζόμενη τράπεζα Πειραιώς. Εάν επιλέξετε κάποια άλλη τράπεζα τότε τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη μας. Επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς.  Επίσης από το ποσό επιστροφής θα αφαιρεθούν 8€ όπου είναι τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος καθώς και της αρχικής αποστολής ή 4€ εάν έχετε πληρώσει μεταφορικά στη αρχική σας παραγγελία. 

 

Παράδειγμα της επιστροφής χρημάτων.


1.  Μας ενημερώνετε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 26510-67564 η μέσω e-mail στο info@runholic.gr

2.  Μας αποστέλλετε το προϊόν αποκλειστικά με την ACS ή τη Γενική Ταχυδρομική με χρέωση δική μας(δεν πληρώνετε κάτι εκείνη τη στιγμή)

3. Όταν παραδοθεί το προϊόν σε εμάς, γίνεται έλεγχος για το αν το προϊόν είναι στην προβλεπόμενη κατάσταση και σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail.

4. Εντός 5 εργάσιμων ημερών σας επιστρέφουμε τα χρήματα αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις. Επίσης από το ποσό επιστροφής θα αφαιρεθούν 8€ όπου είναι τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας όπου στάλθηκε πίσω σε εμάς καθώς και της αρχικής αποστολής ή 4€ εάν έχετε πληρώσει μεταφορικά στη αρχική σας παραγγελία.


 

ΠΡΟΣΟΧΗ!


1. Επιστροφές που γίνονται χωρίς ενημέρωση του καταστήματος δε θα γίνονται δεκτές. Επίσης επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές για: Μαγιό, Εσώρουχα και Κάλτσες.

 
2. Σε περίπτωση επιστροφής παπουτσιών, πρέπει να φροντίσετε να συσκευάσετε το προϊόν μέσα σε μία σακούλα έτσι όπως τα παραλάβατε. Δεν επιτρέπεται η επικόλληση ετικετών και ταινιών συσκευασίας επάνω στο επίσημο κουτί της εταιρίας. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, ή έχει γίνει επικόλληση ετικετών και ταινιών συσκευασίας επάνω τους, τότε η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή και το προϊόν θα επιστραφεί πίσω στον πελάτη χωρίς καμία ειδοποίηση.